Massage praktijk Quia Vobis … Voor Jou !

De naam van mijn massagepraktijk dekt de hele lading van mijn massages… Ik geef ze voor jou.. aan jou, toegespitst op jou.

Quia Vobis

In mijn praktijk is mijn tijd voor jou. Quia Vobis… Jij staat vanaf het binnenkomen in de Praktijk in het middelpunt van mijn belangstelling. Hoe dat voelt? Als een warme deken…. Relaxt. Mijn massages zijn niet streng aan tijd gebonden en er is nog tijd voor een ouderwets gezellig praatje, met heerlijk vers gezette bonenkoffie… of espresso… of cappuccino, of Latte, of thee….Tijd. Alles draait om tijd. Maar niet als je komt voor een massage bij mij!

Voor mij persoonlijk is aanraken,  net zo vanzelfsprekend als ademhalen. Niet alleen bij de mensen in mijn directe omgeving, maar ook tijdens mijn werk in de zieken- en bejaardenzorg bleek al dat je vaak ingangen vindt of blokkades kan opheffen bij mensen, als je een hand pakt, iemand over zijn rug streelt en de tijd neemt. Daar is dan ook het idee geboren om  naast het masseren van vrienden en familie, mijn handen, tijd en aandacht aan te bieden aan andere mensen,  en met verbluffend resultaat!

Mijn manier van masseren is warm, aandachtig, intens, intuïtief, sensitief en passievol. Zuiver, puur en oprecht.  Mijn massages zijn wie ik ben…. Ik masseer voor mijn plezier. En uit pure overtuiging. In mijn optiek, de enige manier waarop je een goede massage kan geven…Ik geef ze met liefde en dat voel je! 1 van mijn eerste vaste klanten 10 jaar geleden was  fysiotherapeut. Ik hoorde van zijn beroep en vond het, als autodidact die ik ben, verschrikkelijk spannend. Tot hij op mijn tafel lag en mijn handen begonnen aan het aanraken van zijn lichaam…. Van hem is de kreet: Jij hebt gouden handen… En jouw massages zijn van ongekende kwaliteit… Dat, 10 jaar geleden inmiddels,  is de basis van mijn massages nu: Iedere massage die ik geef, aan wie dan ook, Moet goed zijn. Moet fantastisch zijn voor degene die zich overgeeft aan mij. En mijn ‘gouden’ handen…. Men moet terug willen komen, zich vertrouwd voelen en alles eventjes los kunnen laten. Even, een paar uur helemaal niets. Niets anders dan jij…. Tijd voor jezelf.

 Iedereen komt voor een andere reden naar mijn praktijk. Iedereen heeft een verhaal,  zoekt aandacht of geborgenheid, heeft pijnlijke spieren of wil zomaar even genieten van de rust, de warmte, de sfeer in de praktijk, de aanrakingen. Wat jou ook naar Quia Vobis brengt, of heeft gebracht, weet dat je welkom bent!

Door de opzet van mijn praktijk, masseer ik uitsluitend op afspraak en zeker niet aan de lopende band. Op deze manier kan ik mij volledig geven, iedere massage opnieuw!