Massage praktijk Quia Vobis … Voor Jou !

De naam van mijn massagepraktijk dekt de hele lading van mijn massages… Ik geef ze voor jou.. aan jou, toegespitst op jou.

Wie ben ik...

Danielle Tamara ben ik. In de volksmond meestal Tam of Daan genoemd. Als het beestje maar een naam heeft toch…? Ik ben in m'n 45e levensjaar, geboren in de grote stad, via een klein dorp in Curaçao terecht gekomen en uiteindelijk in Den Helder….Hier woon ik sinds 2013 met heel veel plezier met man en kinderen…

In ben een lange… een grote, een forse… 1.84m. En het ziet er dankzij mijn Surinaamse vader allemaal wat tropischer uit dan het in werkelijkheid is. Ik ben een halfbloedje. Gezegend met veel gevoel, humor een groot hart en heerlijke zachte maar sterke handen. Temperamentvol, karaktervol, tikkie ondeugend ook. De een vindt me bloedmooi, een ander zal me veel te lomp vinden… Boeiend. Ik ben wie ik ben en ik geef wat ik kan.
De gouden handen, die ik eerder beschreef… het zal wel. Het geheim schuilt eerder in het feit dat ik hoog sensitief ben, erg begaan ben met andere mensen enook snel aanvoel hoe ik een ander het best kan helpen, wat iemand vraagt zonder woorden, of nodig heeft… Combineer dat met de aandacht en het plezier waarmee ik iedere massage geef en JA…. Dan heb je al snel iets bijzonders…


45 ben ik nu. En ik ken het klappen van “de zweep des levens” inmiddels wel. Het heeft me niet onberoerd gelaten. Mijn kracht zit hem in het omdraaien van verdrietige of zware gebeurtenissen, naar iets positiefs en krachtigs. Dat maakt me tot wie ik ben en daar deel ik graag iets van met anderen…. Ik blijf lachen en blijf stralen. Dat kost namelijk helemaal niets!